Er din cykel klar til sommeren? Hvis ikke, så har vi lavet en lille guide, til hvordan din cykel bliver klar til sommeren.

Sommeren nærmer sig og det betyder sikkert, at cyklen får kørt et par ekstra kilometer under sig, end den normalt plejer. Det er derfor en god ting, at give din cykel et servicetjek inden. De ting du skal være opmærksom på, er alle sliddele på din cykel. Det vil sige, dæk, bremser og kæde, altså alle bevægende dele. Du kan eventuelt smøre delene med Tec 7 produkter, som vi altid har i butikken. Du skal selvfølgelig også tjekke alle lovpligtige dele, altså lys og reflekser. Det ville være uheldigt, at få en bøde på 700,- kr. på grund af manglende lys.

Det ville også være en god ide at tjekke din cykelhjelm, for at se om den passer. Bed eventuelt om hjælp fra en person eller kom ned i butikken og så vil vi med glæde hjælpe dig. Passer hjelmen ikke længere, eller er det bare tid til en ny? Så har vi en bestseller i butikken lige nu, den kan du læse mere om her.

Lige nu kører vi med et tilbud, hvor du for 100,- DDK får et servicetjek og får alle sliddelene smurt på din cykel. Vi har samtidig et tilbud på dæk, hvor du får 2 dæk i bedste kvalitet og slanger monteret for 1000,- DKK spar 200,- DKK.

Klik her hvis du er interesseret i at få et servicetjek.